|
Bogdan Barton radzi Wędkowanie z przewodnikiem
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
virt21
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 11:52, 21 Cze 2008 Temat postu: nęcenie lina |
|
|
witam
Mam pytanie do Pana w związku z nęceniem lina. Mam całkiem niezłe miejsce wśród grążeli i nie wiem za bardzo czym nęcić. Złapałem tam już kilka linów na kukurydzę ale strasznie na nią bierze krasnopióra. Chciałbym sie dowiedzieć od Pana czym nęcić ile dni i w jakich ilościach.
Serdeczne dzięki
Pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bodzio
Administrator
Dołączył: 20 Kwi 2006
Posty: 835
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 39 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Przechlewo
|
Wysłany: Sob 22:13, 21 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Jeżeli liny są już po tarle i zaczynają brać to fajna sprawa, bo będę żerowały coraz lepiej ja zanęcam wtedy grochem i ziemniakami w kostkach tylko dosć twarde, bo jak będą miękkie to drobnica się rozprawi z nimi bardzo szybko. I tez na zimnika łowię i to największe liny. Po kilka garści dziennie wystarczy na zanęcanie a w trakcie łowienia wystarczy co pół godziny...
Post został pochwalony 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
virt21
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 11:43, 23 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
serdeczne dzięki za odpowiedź ale mam jeszcze jedno pytanie w związku z dodaniem pańskiego dipa do ziemniaków. Czy dodać go w trakcie gotowania czy kiedy już pokroje je w kostkę? A i jeszcze coś jak długi ma być przypon .
Pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bodzio
Administrator
Dołączył: 20 Kwi 2006
Posty: 835
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 39 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Przechlewo
|
Wysłany: Pon 12:34, 23 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Zimniaki skropic ostudzone i pokrojone. NIE do gotujących bo wszyscy z domu uciekną...co do przyponu to najlepiej poeksperymentować z długością ja stosuję krótkie przypony 20cm, ale to nie jest regółą...
Post został pochwalony 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|